Voor IBS Okba Ibnoe Nafi in Breda zoeken wij een

LIO-stagiaire

Islamitische basisschool Okba Ibnoe Nafi staat voor onderwijskwaliteit in combinatie met het waarborgen van de islamitische identiteit. De school herbergt momenteel ca 340 leerlingen afkomstig uit Breda en omgeving met een diversiteit aan culturele achtergronden.

Vanuit de kracht van Ihsaan heeft de school nadrukkelijk oog voor gedrag en welbevinden. Op onze scholen leren kinderen niet alleen, ze ontwikkelen er ook hun persoonlijkheid door zelfvertrouwen op te bouwen en zelfkennis te verwerven. Ze leren om te gaan met elkaar, verdraagzaam te zijn en kennis op te doen van het islamitische geloof.

Vanuit de Fitrah (natuurlijke aanleg) van het kind voeg jij mooie (levens)lessen toe om je leerlingen voor te bereiden op een goede toekomst. Inspireer jij onze leerlingen om het beste uit zichzelf te halen?

Jouw impact op onze leerlingen

‘Samen bouwen aan de toekomst van de kinderen’. Jij speelt hierin een belangrijke rol. Je maakt lessen begrijpelijk en leuk, waardoor de leerlingen plezier hebben in de klas. Voor jou is lesgeven niet alleen kennis overdragen, maar ook de kinderen helpen met de voorbereiding op het voortgezet onderwijs. Jij:

  • Beschikt over pedagogische en didactische vaardigheden;
  • Biedt inspirerend, enthousiasmerend en uitdagend onderwijs aan de leerlingen;
  • Helpt de leerlingen zich te versterken in hun gevoel van eigenwaarde, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en een positief-kritische houding
  • Stimuleert de leerlingen hun talenten te ontdekken en er iets mee te doen;
  • Onderschrijft de kernwaarden van stichting SIPO.

Ons aanbod

Je komt terecht in een gemêleerd team waarin we samen de uitdaging aangaan om te bouwen aan de toekomst van onze leerlingen. Ons doel is om al onze leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden. We bieden je veel ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Ook krijg je:

  • Een stagevergoeding conform CAO PO
  • Een stageplek met mogelijkheid tot benoeming na het behalen van je diploma
  • De kans om samen met je collega’s ons onderwijs steeds verder te verbeteren
  • Een stageplek waarin je je verder kunt ontwikkelen

Voel je welkom!

Wil jij ons helpen onze school IBS Okba Ibnoe Nafi sterk neer te zetten? Solliciteer dan direct door je motivatie en CV te mailen naar onze schoolopleider dhr. Rob Verkooijen via rverkooijen@okba.nl

Meer informatie?